Εμμένουμε πάντα στη βιώσιμη ανάπτυξη της ποιότητας πρώτα, ενέργεια - μείωση αποταμίευσης και εκπομπής, αυτοματοποίηση και technicalization.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company CO.,LTD. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Το 2003, η επιχείρηση ανέπτυξε τη θερμότητα PVC - shrinkable επιχειρηματικά πρότυπα πόλεων της Σαγκάη μονάδων φυσήγματος ταινιών (pring-βαθμός) που έχει αρχειοθετηθεί στο γραφείο Songjiang της ποιότητας και της τεχνικής επίβλεψης για την ποιοτική επίβλεψη.

 

Η θερμότητα PVC pring-βαθμού - η shrinkable φυσώντας μονάδα ταινιών είναι εξοπλισμένη δύο ομάδες ανεξάρτητης ανυψωτικής συσκευής έλξης, που βρίσκονται με πριν και μετά από τη μονάδα, που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν πλάτος της ταινίας φυσαλίδων πιό διευθετήσιμης, καθώς επίσης και τη δροσίζοντας ταινία φυσαλίδων και θα μπορούσε επίσης να καταστήσει την ταινία καταλληλότερη για την αποστολή εμπορευματοκιβωτίων.

 

Το 2009, το νέο σχεδιασμένο και αναπτυγμένο προϊόν μας, θερμότητα PVC - η shrinkable ταινία φυσώντας μηχανή, έγινε μια βελτιωτική μονάδα ταινιών, με τους προηγμένους τεχνικούς δείκτες μηχανών, τη υψηλή ακρίβεια, το λογικό σχεδιάγραμμα, τη νέα δομή και την εύκολη λειτουργία κάτω από τα διεθνή πρότυπα. Είναι ο τέλειος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στο φυσώντας εξοπλισμό ταινιών εκτύπωσης συστολής PVC. Μπορεί να καταστήσει το πάχος του προϊόντος πιό ομοιόμορφο και την επιφάνεια της μηχανής λειάνσεως προϊόντων. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει καμία ρυτίδα στην ταινία και έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής παραγωγής. Επίσης πολύ βελτιώνει την ταχύτητα της εκτύπωσης, η οποία μπορεί να φθάσει σε 260-280 M/min.

 

Το 2012, η επιχείρηση επανεγκαθιδρύθηκε και επαν-καταχωρήθηκε στην πλαστική Co. τεχνολογίας μηχανημάτων της Σαγκάη Beiyang, ΕΠΕ. Εμμένουμε πάντα στη βιώσιμη ανάπτυξη της ποιότητας πρώτα, ενέργεια - μείωση αποταμίευσης και εκπομπής, αυτοματοποίηση και technicalization. Φαινόμαστε προς τα εμπρός στα ταλέντα επιδίωξης ενώνοντας στη μεγάλη θερμή οικογένειά μας.

Πιστοποιήσεις
 • Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company CO.,LTD.

  Πρότυπο:荣誉证书

  Αριθμός:000296

  Ημερομηνία Έκδοσης:1983-06-03

  Που εκδίδονται από:中华人民共和国对外经济贸易部

 • Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company CO.,LTD.

  Πρότυπο:专利证书

  Αριθμός:5933884

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-02-15

  Που εκδίδονται από:中华人民共和国国家知识产权局

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Τηλ.:: 86-21-67727128-818

Φαξ: 86-21-67727128-810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)