Εμμένουμε πάντα στη βιώσιμη ανάπτυξη της ποιότητας πρώτα, ενέργεια - μείωση αποταμίευσης και εκπομπής, αυτοματοποίηση και technicalization.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company CO.,LTD.

Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company CO.,LTD.

1 2 3
Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company  CO.,LTD. Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company  CO.,LTD. Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company  CO.,LTD.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : beiyang
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ιδρύθηκε Έτος : 1988
Εξαγωγή pc : < 10%

Η επιχείρηση είναι ειδικευμένη στην παραγωγή της θερμότητας PVC - shrinkable ταινία και κατασκευή φγμένη μονάδα ταινιών. Οι μηχανικοί της επιχείρησης έχουν την πλούσια εμπειρία στην παραγωγή αυτού του προϊόντος. Το 1979, ανέπτυξε επιτυχώς τη θερμότητα PVC - shrinkable προϊόντα περιβλημάτων «μπαταριών», και κέρδισε τους Κινέζους που συσκευάζουν το 1980. Το τέταρτο βραβείο των επιτευγμάτων επιστημονικής έρευνας της εταιρίας εισαγωγών και εξαγωγής, η επιτυχής ανάπτυξη της θερμότητας PVC - τα shrinkable προϊόντα ταινιών το 1982, κέρδισαν το τέταρτο βραβείο του Υπουργείου εξωτερικού εμπορίου και των οικονομικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, με ένα προσωπικό πιστοποιητικό της τιμής. Το 1984, αναπτύξαμε επιτυχώς το PE συρρικνωνόμαστε την ταινία και άλλα προϊόντα. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, άρχισε να παράγει μηχανήματα ταινιών PVC (βαθμός εκτύπωσης) τα φγμένα. Το 2015-2018, υπέβαλε αίτηση για τρία εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Η επιχείρηση έχει περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας παραγωγής στη θερμότητα - shrinkable προϊόντα σειράς.

Μετά από τη μεταρρύθμιση και άνοιγμα, η καθιέρωση «της Co. υλικών συσκευασίας της Σαγκάη Dasen, ΕΠΕ» η επιχείρηση συνεχίζει να αναπτύσσει μια σειρά θερμικών προϊόντων διακένωσης. Το PVC που ο θερμικός εξοπλισμός ταινιών διακένωσης φυσώντας (επίπεδη φυσώντας μονάδα, ανώτερη φυσώντας μονάδα) είναι το σχέδιο και η κατασκευή μας, και τα τελευταία χρόνια έχει ενημερωθεί συνεχώς, έχει τεθεί στη μαζική παραγωγή. Η επιχείρηση έχει διατυπώσει την επιχείρηση τυποποιημένο Q31 0117001081C0012019 της Σαγκάη θερμικών διακένωσης PVC «μονάδων ταινιών φυσώντας».

Η θερμότητα PVC βαθμού εκτύπωσης - η shrinkable φγμένη μονάδα ταινιών είναι εξοπλισμένη με δύο σύνολα ανεξάρτητων ανυψωτικών συσκευών έλξης πριν και μετά, που καθιστά το πλάτος και την ψύξη ταινιών ευκολότερα να ρυθμίσει, και είναι κατάλληλη για το εμπορευματοκιβώτιο που στέλνει μετά από να μειωθεί.

Η θερμότητα PVC που συρρικνώνονται την περιστροφική φγμένη μονάδα ταινιών και μια περιστροφική φγμένη μονάδα ταινιών έλξης είναι νέα προϊόντα μηχανών εμπορικών σημάτων υψηλών σημείων που αναπτύσσονται από την επιχείρησή μας. Λύνουν εντελώς το πρόβλημα της βίαιας παραγωγής των προϊόντων. Είναι μια νεώτερη μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος με τους προηγμένους δείκτες τεχνολογίας μηχανών. Υψηλή ακρίβεια, νέα δομή, λογικό σχεδιάγραμμα, κατάλληλη λειτουργία, και διεθνές προηγμένο επίπεδο. Είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για τη θερμότητα PVC φυσήγματος - shrinkable ταινία εκτύπωσης. Το προϊόν έχει τα πλεονεκτήματα του πιό ομοιόμορφου πάχους, της καλύτερης λειότητας, καμίας πλευρού, υψηλής παραγωγής, κ.λπ. Με την ταχύτητα εκτύπωσης, η εκτύπωση μπορεί να φθάσει σε 260-280 μ/λ., το οποίο είναι η λογικότερη μηχανή για την τρέχουσα «θερμότητα PVC - διαδικασία shrinkable εκτύπωσης φγμένων βαθμός μονάδων ταινιών».

Το 2012, η επιχείρηση επαν-που καταχωρείται και που ιδρύεται Co. τεχνολογίας μηχανημάτων της Σαγκάη Beiyang πλαστική, ΕΠΕ που εμμένει στη συνεχή πορεία ανάπτυξης της ποιότητας πρώτα, ενέργεια - μείωση αποταμίευσης και εκπομπής, και τεχνολογία αυτοματοποίησης. Ο εξοπλισμός εξάγεται σε όλη τη χώρα και εξάγεται στις δωδεκάδες των χωρών και των περιοχών όπως η Νοτιοανατολική Ασία, η Μέση Ανατολή, η κεντρική Ασία, η Ρωσία, η Ευρώπη, η Ευρώπη, η Αμερική, η Νότια Αμερική, η Βόρεια Αμερική και η Αφρική. Μόνο η επιτυχία των πελατών μας θα έχει την ανάπτυξή μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Bei Yang Plastic Machinery Limited company CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Τηλ.:: 86-21-67727128-818

Φαξ: 86-21-67727128-810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)